Happy Newyear

We wensen iedereen

een gelukkig, gezond en sportief 2022!

Terwijl de Winter League in zijn beslissende fase komt, zijn ook de teams voor de voorjaarsinterclub gevormd. We verwachten ons de komende week aan de planning en kalender, en kunnen ons dan voorbereiden om 'ten strijde' te gaa.

De Winter League wordt dit jaar beslecht tijdens de finaledag, op zaterdag 19 maart. De geselecteerden van elke reeks zullen elkaar bekampen met rechtstreekse uitschakeling gedurende de ganse dag. 's Avonds volgt dan de prijsuitreiking met een afscheidfeestje! 

Ondertussen hopen we dat de nieuwe padelterreinen en padbolvelden helemaal klaar geraken. Deze worden natuurlijk ook ingewijd en dit doen we met de nodige animo, ook op zaterdag 19 maart. Noteer het alvast in je agenda!

Dit jaar worden ook heel wat clubactiviteiten georganiseerd. 'Padelas Bravas', 'padelas y cervezas', 'Soncotra tornooi', 'Quick Boxing Day', 'Snauwaerttornooi' ,...om er een paar te noemen. Check de kalender op onze website, maar ook op Playtomic kan je deze activiteiten vinden.

Dit jaar mogen we opnieuw de competitiespelers uit de hele regio verwelkomen tijdens de Padeltour in juli (4-10) en augustus (22-28), maar ook een Junior Padeltour (8 juli).,Een aanpassing in het reglement heeft ervoor gezorgd dat spelers van de eigen club alvast voorrang krijgen bij het inschrijven. 

En met enige trots, mogen we aankondigen, dat we 'De Masters' dit jaar organiseren! In september (12-18) komen de beste spelers van Vlaanderen uit alle reeksen elkaar bestrijden. Spektakel gegarandeerd!

Naast alle competities en evenementen, gaan we ook dit jaar verder met onze befaamde padelschool 'Attak Padel Academy'. Jong en oud kunnen inschrijven voor lessen, maar ook voor de vakantiestages en avondstages. Deze inschrijvingen zijn net geopend, dus wees snel! 

Dit jaar mogen we opnieuw onze Spaanse toptrainer, Xavi, in juli en september verwachten. Een absolute aanrader! Meer info volgt.

En last but nog least, wil ik nog eens onze uitzonderlijke, gezellige en sfeervolle horeca in de kijker zetten. De ondertussen befaamde kookkunsten van Nathalie en de gastvrijheid van Filip en hun team zullen heel wat sportievelingen ongetwijfeld opnieuw onvergetelijke avonden bezorgen. Men zegge het voort en plan alvast je dineetje!