Academy Brugge

Padelschool Brugge

Bij Arenal Academy kunnen kids, beginners, recreatieve spelers en competitiespelers padel lessen volgen. Kies uit losse lessen, voordelige lessenreeksen of een korte padelstage. Verbeter je spel met de deskundige begeleiding van onze ervaren trainers.

Visie en missie

Bij Arenal gaan we graag the extra mile voor onze spelers

🔹 Wij staan voor heldere & vlotte communicatie, gedragen door een professionele organisatie.
🔹 Wij hebben tal van professionele & gediplomeerde trainers, die staan te popelen om jullie nieuwe zaken aan te leren!
🔹 We bieden verschillende prijsformules aan; gebaseerd op de leeftijd, doelgroep en ambitie van onze spelers.
🔹 Bij ons kan jong en oud terecht voor een gevarieerd aanbod (lessenreeksen, een losse les of spannende stages). Kom je liever met de collega's langs op teambuilding? Bij Arenal hebben we voor ieder wat wils!

Arenal. Play with us. 
Arenal Academy. Train with us. 

Meet the trainers

Of je nu een beginner bent die nog nooit een racket heeft vastgehouden, of een ervaren speler die zijn of haar techniek wil verfijnen, iedereen is welkom in de Arenal Academy.

Wat deze Academy zo bijzonder maakt, is ons team van professionele & enthousiaste trainers. Die staan namelijk te popelen om je te motiveren en aan te moedigen om het beste uit jezelf te halen!

Onze Head of Academy Linn is P700 en maakt deel uit van het selecte 'top 12 spelers' clubje van beste padelvrouwen in België.

we want you !

Join our team

Op zoek naar een smash-hit carrière? Word lid van ons team bij de Arenal Academy!

We zoeken enthousiaste en gepassioneerde padeltrainers om onze spelers te inspireren en te begeleiden naar succes op het veld. Kom bij ons en word een ster in het padeluniversum!